Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Anunturi in ziare nationale - Mica publicitate in ziare nationale si Mare publicitate in ziare nationale
Contact
Anunturi
Anunturi
Online
Mare Publicitate
Ziare Nationale
Cum platesc
un anunt?
Mica Publicitate
Pachete Ziare
Mica Publicitate
Ziare Locale
Mica Publicitate
Ziare Nationale


Ziarul Anuntul AZ®
Ziar national, online
Ziarul de Pierderi®
Ziar national, online
Ziarul Anunt de Mediu®
Ziar national, online
Ziarul Locuri de Munca®
Ziar national, online
Ziarul Juridic
Ziar national, online
Ziarul Romania Libera
Ziar national, 150.000 ex./editie
Ziarul Adevarul
Ziar national, 87.000 ex./editie
Ziarul National
Ziar national, 50.000 ex./editie
Ziarul Jurnalul National
Ziar national, 177.775 ex./editie
Ziarul Anuntul Telefonic
Ziar Bucuresti, 20.000 ex./editie
Ziarul Libertatea
Ziar national, 250.000 ex./editie
Ziarul Curierul National
Ziar national, online
Ziarul Click
Ziar national, 150.000 ex./editie
Ziarul Bursa
Ziar national, onlineZiarul Adevarul
30 module, ziar national
Ziarul Anuntul Telefonic
19 module, ziar national
Ziarul Bursa
21 module, ziar national
Ziarul Click
22 module, ziar national
Ziarul Curierul National
16 module, ziar national
Ziarul Jurnalul National
10 module, ziar national
Ziarul Libertatea
24 module, ziar national
Ziarul National
11 module, ziar national
Ziarul Romania Libera
21 module, ziar national


Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare
Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Anunt de Mediu

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi®, Ziarul Locuri de Munca®, Ziarul Anunt de Mediu®, Ziarul Juridic (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 20 Sep 2022
INFORMARE. In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, TITULARUL, SC UNITED POWER EOLIAN SRL, cu Sediul social: Bucuresti, Sector 1, Calea Floreasca, nr. 91-97, Tronson 4, Bl F1, et. 1 ap. 33, Telefon: 0784185824, intentioneaza sa solicite de la Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral, Aviz de gospodarire a apelor pentru investitia: "MODIFICARE SI EXTINDERE PUZ - AMENAJARE PARC EOLIAN, REABILITARE DRUMURI DE EXPLOATARE EXISTENTE: ORGANIZARE DE SANTIER, EXTRAVILAN LOC. BANEASA, EXTRAVILAN LOC. DOBROMIR, JUD. CONSTANTA". Aceasta investitie este noua. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la D-na PANA NICOLETA-ROXANA, Tel. 0727849498, dupa data de 27 septembrie 2022.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 20 Sep 2022
INFORMARE. In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiarii LICHWAR STEFAN si LICHWAR CORINA-ILEANA, avand domiciliul in oras Voluntari, jud. Ilfov, Intrarea Margaretelor, nr. 5-2, MATEESCU LIVIU si MATEESCU DENISA, avand domiciliul in Mun. Bucuresti, Sec. 1, Bld. Bucurestii Noi, nr. 64, bl. 7, sc. F, et. 1, ap. 4, avand Tel. 0784185824, intentioneaza sa solicite de la Administratia Bazinala de Apa - Dobrogea Litoral, AVIZ DE GOSPODARIRE A APELOR, pentru proiectul: "ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONAL SI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM AFERENT IN VEDEREA CONSTRUIRII UNOR IMOBILE CU FUNCTIUNE DE LOCUIRE SI CAZARE TURISTICA; SAT VAMA VECHE, COMUNA LIMANU, JUD. CONSTANTA". Aceasta investitie este noua. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa, D-nei PANA NICOLETA-ROXANA, Tel. 0727849498, dupa data de 27 septembrie 2022.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 20 Sep 2022
MITU PETRE, PAVEL MATEI, PAVEL ECATERINA, ION ALEXANDRU, MITU GHEORGHE, PARAPUF ELEONORA, MITU CONSTANTIN, MITU GEORGETA, MITU COSTIN ELEONORA, SOARE NICOLETA, PAVEL ECATERINA, IVAN PETRE, titulari ai planului/programului " " P.U.Z. INTRODUCERE TEREN IN INTRAVILAN IN VEDEREA CONSTRUIRII UNUI ANSAMBLU DE LOCUINTE COLECTIVE S+P+5E, AMENAJARE INCINTA, IMPREJMUIRE SI UTILITATI " , Jud. Ilfov, oras Popesti Leordeni, T53/7, N.C. 128541, N.C. 2472, N.C. 125251, N.C. 4276, N.C.5596,, anunta publicul interesat asupra parcurgerii etapei de incadrare in cadrul sedintei Comitetului Special Constituit din data de 09.03.2022 urmand ca planul/programul propus sa fie supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu.
Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov, (tel 021/4301523, 021/4301402, 0746248440), in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. APM Calarasi Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 20 Sep 2022
Anexa nr. 5G la procedura. Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. Titularul proiectului: SC Alinuca SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE SPALATORIE SELF SERVICE CAMIOANE, propus a fi amplasat in OLTENITA, Bdul. 22 Decembrie nr 11, Jud. Calarasi. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Calarasi Sos. Chiciu nr.2, jud. Calarasi si la sediul titularului Bdul. Tineretului bloc Sania II nr. 93- 103, P, in zilele de luni- vineri intre orele 8-16. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Calarasi.

ANUNT PUBLIC APM DAMBOVITA. Anunt publicat prin www.anuntulaz.ro in ZIARUL ANUNTUL AZ

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 20 Sep 2022
SC GREEN GRID 2011 SRL pentru UNITED PETFOOD ROMANIA SRL, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita:se supune evaluarii impactului asupra mediului, nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa,in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:"Construire pe faze complex United Petfood compus din hale de depozitare,productie, cladire de birouri,turn de productie, silozuri, anexe tehnice,statie pompare,post trafo, racorduri la utilitati, acces, drumuri si platforme, imprejmuire si amenajare teren",propus a fi amplasat in oras-Racari, T31, jud.Dambovita. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la A.P.M.Dambovita din Mun.Targoviste, str.Calea Ialomitei, nr.1, jud.Dambovita, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-16.00,precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii, la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Sep 2022
Anunt public privind decizia etapei de incadrare (LUNGU GRIGORE DANUT). Lungu Constantin si Lungu Grigore Danut, titular al proiectului Construire casa de vacanta, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Alba, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului fara evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul mentionat, propus a fi amplasat in comuna Sugag, sat Tau Bistra nr. 211, judetul Alba. 1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba din mun. Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7B, in zilele de luni -joi, intre orele 09 - 14,30 si vineri intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet: apmab.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu APM ILFOV. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Sep 2022
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. S.C. DIASMOB SRL prin DIMA IONEL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE HALA METALICA Rh = P + 1E partial, pentru PRELUCRARI PRIN ASCHIERE, REPARATII, UTILAJE, MAGAZIE PIESE, BIROURI, IMPREJMUIRE SI UTILITATII , propus a fi amplasat in Strada OXIGENULUI, nr. 1A, nr. cadastral 50446, sat CALDARARU, comuna CERNICA, judetul ILFOV. Informatiile privind proiectul propus/ memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov: Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1 si la sediul S.C. DIASMOB SRL din Strada CEAHLAU, nr. 11, bloc 76, scara A, etaj 1, ap. 10, Sector 6,in zilele de Luni - Joi, intre orele 9.00 - 12.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov.

Anunt publicat prin www.ziaruldepierderi.ro in ZIARUL DE PIERDERI

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Sep 2022
Subsemnata Sanduleanu Stefana Cristina , declar pierduta legitimatia de student emisa de catre Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. O declar nula.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Sep 2022
S.C. BUREBISTA RESIDENCE S.R.L., anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare - Nu este necesara efectuarea studiului de evaluare a impactului asupra mediului, pentru obtinerea acordului de mediu - in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Realizarea unei noi capacitati de productie a energiei electrice din surse regenerabile de energie solara pentru S.C. BUREBISTA RESIDENCE S.R.L.- 0,201 MWp" propus a fi amplasat in Str. Caloian Judetul, nr. 16A, Sector 3, Bucuresti Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Bucuresti, Aleea Lacul Morii, nr. 1, sector 6 , in zilele de luni-vineri intre orele 800-1600 precum si pe www.apmbuc.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in terman de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina proprie de internet a APM Bucuresti.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Sep 2022
OBȘTEA DE PADURE PORCENI PLESA anunta dezbaterea publica a planului si a RAPORTULUI DE MEDIU PENTRU AMENAJAMENTUL FONDULUI FORESTIER PROPRIETATE PRIVATA APARTINAND OBȘTII DE PADURE PORCENI PLEȘA - U.P. II Obstea de Padure Porceni Plesa, din localitatea Bumbesti Jiu , sat Plesa, extravilan , judetul Gorj, ce va avea loc in data de 07.11.2022 ora 14:00 Documentele pot fi consultate la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, la sediul Obstii de Padure Porceni Plesa din oras Bumbesti Jiu , sat Plesa , nr. 15 , judetul Gorj si pe site-ul APM Gorj http: //www.anpm.ro/web/apm-gorj/ documente-procedura-sea-si-ea. Dezbaterea publica va avea loc la sediul Ocolului Silvic Jiul din oras Bumbesti Jiu, sat Plesa, nr.15 , judetul Gorj . La dezbaterea publica vor participa autoritatile implicate in implementarea planului, precum si publicul interesat . Publicul interesat poate transmite in scris comentarii si propuneri privind documentele mentionate pana la data de 07.11.2022, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Gorj din Targu Jiu, strada Unirii, nr 76, judetul Gorj sau prin e-mail la adresa: office@apmgj.anpm.ro si, de asemenea, poate participa la sedinta de dezbatere publica.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Sep 2022
S.C. MAR&GOD 85 S.R.L. titular al proiectului "CONSTRUIRE SPATIU COMERCIAL, DESFIINTARE C3, RACORDURI SI BRANSAMENTE UTILITATI" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Giurgiu in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului), pentru proiectul "CONSTRUIRE SPATIU COMERCIAL, DESFIINTARE C3, RACORDURI SI BRANSAMENTE UTILITATI" propus a fi amplasat in Jud. Giurgiu, oras Bolintin-Vale, Str. Poarta Luncii, Nr. 14. 1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Giurgiu din jud. Giurgiu, Mun. Giurgiu, Sos. Bucuresti, Bl 111, Sc A+B in zilele de luni pana vineri, intre orele 9 si 13, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmgr.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Sep 2022
ANEXA Nr. 5.G
la procedura


Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu
RADU COMERT CONSTRUCTII S.R.LRADU COMERT CONSTRUCTII S.R.Lanunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Construire hala productie si birouri - P+1E partial, anexe, imprejmuire teren, ALEI carosabile si pietonale, spatiu parcare, put forat, utilitati si organizare de santier", propus a fi amplasat inLoc. Varteju, Jud. Ilfov, T6, P19/19, 19/20, Nr.cad. 68399 - str. Bucuresti, nr. 184.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii Nr. 1 Sector 6 Bucurestisi la sediul din str. Aleea Lunca Siretului, nr. 6, et. 2, Sector 6, Bucuresti, in zilele de luni-joi, intre orele 9:00 - 13:00, vineri intre orele 9:00 - 12:00
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov din strada Aleea Lacul Morii nr 1, Sector 6 Bucuresti, email office@apmif.anpm.ro

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Sep 2022
OBȘTEA DE PADURE PORCENI PLESA anunta dezbaterea publica a planului si a RAPORTULUI DE MEDIU PENTRU AMENAJAMENTUL FONDULUI FORESTIER PROPRIETATE PRIVATA APARTINAND OBȘTII DE PADURE PORCENI PLEȘA - U.P. II Obstea de Padure Porceni Plesa, din localitatea Bumbesti Jiu , sat Plesa , extravilan , judetul Gorj , ce va avea loc in data de 07.11.2022 ora 14:00 Documentele pot fi consultate la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, la sediul Obstii de Padure Porceni Plesa din oras Bumbesti Jiu , sat Plesa , nr. 15 , judetul Gorj si pe site-ul APM Gorj http://www.anpm.ro/web/ apm-gorj/documente- procedura- sea-si-ea. Dezbaterea publica va avea loc la sediul Ocolului Silvic Jiul din oras Bumbesti Jiu, sat Plesa, nr 15 , judetul Gorj . La dezbaterea publica vor participa autoritatile implicate in implementarea planului, precum si publicul interesat . Publicul interesat poate transmite in scris comentarii si propuneri privind documentele mentionate pana la data de 07.11.2022, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Gorj din Targu Jiu, strada Unirii, nr 76, judetul Gorj sau prin e-mail la adresa: office@apmgj.anpm.ro si, de asemenea, poate participa la sedinta de dezbatere publica .

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Sep 2022
S.C. NERAGRO INTERNATIONAL S.R.L.cu sediul in LOC. SANNICOLAU MARE, ORAS SANNICOLAU MARE, IN INCINTA FERMA 2 OVINE NERAU, CF 402302, NR. TOP 15012, judetul Timis, ce intentioneaza sa obtina de la ABA BANAT, aviz de gospodarire a apelor pentru proiect INFIINTARE FERMA DE REPRODUCTIE SUINE DE CATRE NERAGRO INTERNATIONAL SRL, propus in extravilanul localitatii Sanicolaul Mare, conform C.F. nr. 409376, Jud. Timis. Aceasta investitie este o extindere la activitatea existenta. Ca rezultat al activitatii, vor rezulta permanent urmatoarele tipuri de ape : ape menajere si tehnologice ce se vor descarca in bazine vidanjabile si apele pluviale se vor drena in sol.Aceasta solicitare de aviz este in conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu completarile si modificarile ulterioare.Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare referitoare la solicitarea avizului de gospodarire a apelor , pot contacta solicitantul la adresa indicata. Persoanele care doresc sa transmita sugestii/ observatii se pot adresa solicitantului dupa data de 19.09.2022

Anunt publicat prin www.anuntuldevest.ro in ZIARUL ANUNTUL DE VEST

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Sep 2022
PLOPEANU FLORIN-CLAUDIU avand domiciliul in Cluj , localitatea Cluj-Napoca, titular al planului "Elaborare PUZ in vederea realizarii unei zone de comert-servicii", propus a fi amplasat in comuna Moara Vlasiei, sat Caciulati, Șoseaua Unirii, nr. 160B- 160C, Tarla 29, Parcela 1087, nr. cadastral 59173, judetul Ilfov, anunta publicul interesat asupra parcurgerii etapei de incadrare in cadrul sedintei Comitetului Special Constituit din data de 14.09.2022, urmand ca planul propus sa fie supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu. Observatii /comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov Aleea Lacul Morii nr 1, Sector 6 Bucuresti, (tel 021.430.14.02, 0749.59.88.65), in termen de 10 zile.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Sep 2022
C.N.A.I.R. SA, cu sediul in Bucuresti, bd. Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, titular al proiectului "POD DN 18 KM 24+097, LOCALITATEA COPALNIC MANAȘTUR, JUDETUL MARAMUREȘ", propus a fi amplasat in Copalnic Manastur, km 24+097, jud. Maramures, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Maramures, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus mentionat. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Maramures, cu sediul in localitatea Baia Mare, str. Iza, nr.lA, jud. Maramures, in zilele de luni - joi intre orele 8.00 - 16.30 si vineri intre orele 8.00 - 14.00 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmmm.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Maramures.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Sep 2022
CNAIR SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul *Lot 4.4- Pod pe DN 2 E, km 57+ 400 la Clit* propus a fi amplasat in comuna Arbore, sat Clit, judetul Suceava. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Suceava, str. Bistritei, nr. 1A si la sediul CNAIR SA din mun. Bucuresti, sector 1, b-dul Dinicu Golescu, nr. 38, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-14. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Agentia pentru Protectia Mediului Suceava.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2022
*Anunt public privind decizia etapei de incadrare. SC OMV PETROM SA cu sediul in Bucuresti, str.Coralilor, sect.1, nr.22, titulara a proiectului "Lucrari de abandonare la sonda-2717 Videle-Est" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M.Giurgiu, de a nu se solicita evaluarea impactului asupra mediului si nici evaluarea adecvata pentru proiectul "Lucrari de abandonare la sonda-2717 Videle.Est" propus a fi amplasat in com.Clejani, jud.Giurgiu. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate pe site-ul A.P.M.Giurgiu la urmatoarea adresa de internet www.apmgr.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2022
*Comuna Nocrich, in calitate de titular anunta publicul interesat asupra declansarii etapei de incadrare, conform HG 1076/2004, in vederea obtinerii avizului de mediu pentru: Amenajament fond forestier proprietate privata apartinand comunei Nocrich, UP I Nocrich, judetul Sibiu, situat in judetul Sibiu. Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul titularului, Comuna Nocrich, nr.274, din data de 18.01.2022 intre orele 9-14. Comentariile si observatiile scrise ale publicului interesat se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, situat in Sibiu, Str. Hipodromului, nr. 2A, telefon: 0269/422653, respectiv pe mail office@apmsb.anpm.ro, in zilele de luni-vineri, intre orele: 10.00- 12.00, in termen de 18 (pentru primul anunt) si 15 (pentru al doilea anunt) zile de la aparitia anuntului.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2022
SC LUCIDIUS SRL , titular al proiectului CONSTRUIRE 3 HALE PARTER DEPOZITARE MARFURI GENERALE, PUT FORAT, BAZIN VIDANJABIL ETANS, IMPREJMUIRE TEREN, BRANSAMENTE SI UTILITATI", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare NU SE SUPUNE EVALUARII DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI/EVALUARII ADECVATE/EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA CORPURILOR DE APA de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul" CONSTRUIRE 3 HALE PARTER DEPOZITARE MARFURI GENERALE, PUT FORAT, BAZIN VIDANJABIL ETANS, IMPREJMUIRE TEREN, BRANSAMENTE SI UTILITATI", propus a fi amplasat in Afumati, str. Strada Numarul 2, nr.36, Ilfov Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov: Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in zilele de Luni - Joi, intre orele 900 - 1200, precum si la urmatoarea adresa de internet: apmif.anpm.ro. Observatiile/contestatiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Ilfov - Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.


Categorii de anunturi online:


Vanzari Imobiliare
Cumparari Imobiliare
Inchirieri Imobiliare
Oferte de munca
Cereri de munca
Citatii / Somatii
Comemorari / Decese
Diverse
Pierderi Acte / Legitimatii
Anunt de Mediu
Licitatii
Adunari Generale (Convocator)

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie
30 Sep 2022