Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Anunturi in ziare nationale - Mica publicitate in ziare nationale si Mare publicitate in ziare nationale
Contact
Anunturi
Anunturi
pe Internet
Mare Publicitate
Ziare Nationale
Cum platesc
un anunt?
Mica Publicitate
Pachete Ziare
Mica Publicitate
Ziare Locale
Mica Publicitate
Ziare Nationale


Ziarul Romania Libera
Ziar national, 150.000 ex./editie
Ziarul Adevarul
Ziar national, 87.000 ex./editie
Ziarul National
Ziar national, 50.000 ex./editie
Ziarul Jurnalul National
Ziar national, 177.775 ex./editie
Ziarul Anuntul Telefonic
Ziar Bucuresti, 20.000 ex./editie
Ziarul Bursa
Ziar national, 12.000 ex./editie
Ziarul Curierul National
Ziar national, 14.000 ex./editie
Ziarul Curentul
Ziar national, 25.000 ex./editie
Ziarul Click
Ziar national, 150.000 ex./editie
Ziarul Libertatea
Ziar national, 250.000 ex./editie


Mare
Publicitate

Ziarul Adevarul
30 module, ziar national
Ziarul Anuntul Telefonic
19 module, ziar national
Ziarul Azi
8 module, ziar national
Ziarul Bursa
21 module, ziar national
Ziarul Capital
17 module, ziar national
Ziarul Click
22 module, ziar national
Ziarul Curentul
8 module, ziar national
Ziarul Curierul National
16 module, ziar national
Ziarul Economistul
6 module, ziar national
Ziarul Evenimentul Zilei
14 module, ziar national
Ziarul Financiarul
6 module, ziar national
Ziarul Indexa
15 module, ziar national
Ziarul Jurnalul National
10 module, ziar national
Ziarul Libertatea
24 module, ziar national
Ziarul National
11 module, ziar national
Ziarul Pagina Politica
11 module, ziar national
Ziarul Puterea
6 module, ziar national
Ziarul Ring
22 module, ziar national
Ziarul Romania Libera
21 module, ziar national
Ziarul Uj Magyar Szo
15 module, ziar national
Ziarul Ziarul
6 module, ziar national
Ziarul Ziarul Financiar
9 module, ziar national


Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare
Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Diverse

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Categoria "Diverse" contine un numar de 0 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 10 Jul 2020
MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul DEMOLARE ANEXA GOSPODAREASCA SI CONSTRUIRE TEREASA ACOPERITA CU BUCATARIE SI GRATAR, propus a fi amplasat in Moara Vlasiei, Soseaua Eroilor nr. 26 , Ilfov . Informatii privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti.

Irmex Titular Proiectului Construire Ansamblu

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 09 Jul 2020
SC IRMEX S.A., titular al proiectului CONSTRUIRE ANSAMBLU DE LOCUINȚE CU PARTIU SPECIAL PENTRU PROFESIUNI LIBERALE, FUNCȚIUNI COMERCIALE ȘI SERVICII LA NIVELURILE INFERIOARE – REGIM DE INALTIME CONFORMAT IN TREPTE DE LA 2S+P+1E LA 2S+P+12E+E TEHNIC RETRAS, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Bucuresti, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, pentru proiectul, propus a fi amplasat în Bucuresti, sector 2, Str.Blvd. Dimitrie Pompeiu, nr.2E, (fosta Fabrica de Glucoza, nr.7)

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 -12.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbuc.anpm.ro/.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

S.C. UMC SRL, cu sediul in str. Crizantemelor, nr. 27A

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 01 Jul 2020
S.C. UMC SRL, cu sediul in str. Crizantemelor, nr. 27A, sector 5, Bucuresti, inregistrata la O.N.R.C. J40/3673/1991, cu C.U.I. nr. RO 414037, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea ATELIER PRODUCTIE TIPOGRAFICA. Desfasurata in str. Crizantemelor ,nr 27A, sector 5, Bucuresti. Informatii se pot solicita la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BUCURESTI din sectorul 6, Aleea Lacul Morii nr. 1 ( Barajul Lacul Morii - in spatele benzinariei LUKOIL ), intre orele 900-1200, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M. Bucuresti in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

COFCO INTERNATIONAL ROMANIA S.R.L.

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 29 Jun 2020
COFCO INTERNATIONAL ROMANIA S.R.L. codul fiscal RO14863435, nr. de inmatriculare la O.N.R.C. J40/8679/2002, telefon +40318242220, fax +40318242222, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Extinderea bazei de depozitare cereale in vederea incarcarii cerealelor in barje" propus a fi amplasat in localitatea Calafat, zona balastiera, C.F. 33676, jud. Dolj. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Dolj, Str. Petru Rares, Nr. 1, Craiova, Cod 200349, jud. Dolj si la sediul COFCO INTERNATIONAL ROMANIA S.R.L., din municipiul Bucuresti, str. Sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, Oregon Park, Cladirea B, Et.5 sector 2, in zilele de luni - joi intre orele 08:00 si 16:00, iar vineri intre orele 08:00 si 14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Dolj, Str. Petru Rares, nr. 1, Craiova.

SOCIETATEA MARC-VIDANJ SRL

Valabil in:
Diverse Timis
     Publicat in: 26 Jun 2020
SOCIETATEA MARC-VIDANJ SRL ANUNTA INTENTIA DE OBTINERE A AUTORIZATIEI DE MEDIU PENTRU ACTIVITATEA CU COD CAEN 3700 COLCTAREA SI EPURAREA APELOR UZATE, desfasurata la punctul de lucru din SACALAZ, NR.469, JUD.TIMIS

ANUNT PUBLIC S.C. OMV PETROM SA

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 23 Jun 2020
ANUNT PUBLIC S.C. OMV PETROM SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "MODERNIZARE PARC 70 MORENI",propus a fi amplasat in municipiul Moreni, strada Parcuri - Parc 70, judetul Dambovita. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dambovita din municipiul Targoviste, str.Calea Ialomitei,nr.1, judetul Dambovita si la sediul primariei Moreni, in zilele de luni - vineri, intre orele 9.00 - 12.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dambovita.

MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 23 Jun 2020
MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Demolare Anexa Gospodareasca si Construire Tereasa Acoperita cu Bucatarie si Gratar, propus a fi amplasat in Moara Vlasiei, Soseaua Eroilor nr.26, Ilfov. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului ,Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti , si la sediul Primaria Moara Vlasiei, Soseaua Eroilor nr. 199.Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1 , Bucuresti.

Parohia Sf Nicolae Selari,

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 23 Jun 2020
Parohia Sf Nicolae Selari, prin SC Tipo Invest SRL , anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: MODIFICARI INTERIOARE PENTRU FUNCTIUNEA DE SPATII COMERCIALE, ALIMENTATIE PUBLICA SI SPATII CAZARE propus a fi executat in in Bucuresti S3, str Gabroveni nr 29/ Lipscani 66, Informatiile pivind proiectul porpus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia Mediului APM Bucuresti din Aleea Morii nr1 S6 Bucuresti si la sediul SC Tipo Invest SR, din str Blanari nr 16 Bucurest S3 in zilele de luni-vineri intre orele 9-12. Obesrvatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru Protectia Mediului APM Bucuresti.

Parohia Sf Nicolae Vladica,

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 23 Jun 2020
Parohia Sf Nicolae Vladica, prin SC Tipo Invest SRL , anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: MODIFICARI INTERIOARE PENTRU FUNCTIUNEA DE SPATII COMERCIALE, ALIMENTATIE PUBLICA SI SPATII CAZARE propus a fi executat in in Bucuresti S3, str Gabroveni nr 31/ Lipscani 68, Informatiile pivind proiectul porpus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia Mediului APM Bucuresti din Aleea Morii nr1 S6 Bucuresti si la sediul SC Tipo Invest SR, din str Blanari nr 16 Bucurest S3 in zilele de luni-vineri intre orele 9-12. Obesrvatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru Protectia Mediului APM Bucuresti.


Categorii de anunturi online:


Vanzari Garsoniere
Vanzari Apartamente 2 camere
Vanzari Apartamente 3 camere
Vanzari Apartamente 4 camere
Vanzari Apartamente 5+ camere
Vanzari Case Vile
Vanzari Spatii Comerciale
Vanzari Terenuri
Inchirieri Cereri Imobiliare
Inchirieri Cereri Spatii Comerciale
Inchirieri Oferte Garsoniere
Inchirieri Oferte Apartamente 2 camere
Inchirieri Oferte Apartamente 3 camere
Inchirieri Oferte Apartamente 4 camere
Inchirieri Oferte Apartamente 5+ camere
Inchirieri Oferte Case Vile
Inchirieri Oferte Spatii Comerciale
Inchirieri Oferte Terenuri
Cumparari Imobiliare
Schimburi Imobiliare
Materiale de Constructii
Adunari Generale
Licitatii
Prestari servicii
Propuneri de afaceri
Meditatii
Traduceri
Turism
Oferte de Serviciu
Cereri de Serviciu
Vanzari Autoturisme romanesti
Vanzari Autoturisme straine
Vanzari Piese Auto
Vanzari Acte Auto
Cumparari Autoturisme romanesti
Cumparari Autoturisme straine
Cumparari Piese de schimb
Animale
Aniversari
Citatii
Comemorari
Decese
Disparitii
Diverse
Donatii
Electronice
Medicale
Ocultism
Pierderi Animale
Pierderi Acte
Vanzari Diverse
Schimburi

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Click
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie