Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Anunturi in ziare nationale - Mica publicitate in ziare nationale si Mare publicitate in ziare nationale
Contact
Anunturi
Anunturi
pe Internet
Mare Publicitate
Ziare Nationale
Cum platesc
un anunt?
Mica Publicitate
Pachete Ziare
Mica Publicitate
Ziare Locale
Mica Publicitate
Ziare Nationale


Ziarul Ziarul de Pierderi
Ziar national, 0 ex./editie
Ziarul Ziarul de Mediu
Ziar national, 0 ex./editie
Ziarul Romania Libera
Ziar national, 150.000 ex./editie
Ziarul Adevarul
Ziar national, 87.000 ex./editie
Ziarul National
Ziar national, 50.000 ex./editie
Ziarul Jurnalul National
Ziar national, 177.775 ex./editie
Ziarul Anuntul Telefonic
Ziar Bucuresti, 20.000 ex./editie
Ziarul Bursa
Ziar national, 0 ex./editie
Ziarul Curierul National
Ziar national, 0 ex./editie
Ziarul Click
Ziar national, 150.000 ex./editie
Ziarul Libertatea
Ziar national, 250.000 ex./editie


Mare
Publicitate

Ziarul Adevarul
30 module, ziar national
Ziarul Anuntul Telefonic
19 module, ziar national
Ziarul Azi
8 module, ziar national
Ziarul Bursa
21 module, ziar national
Ziarul Capital
17 module, ziar national
Ziarul Click
22 module, ziar national
Ziarul Curentul
8 module, ziar national
Ziarul Curierul National
16 module, ziar national
Ziarul Economistul
6 module, ziar national
Ziarul Evenimentul Zilei
14 module, ziar national
Ziarul Financiarul
6 module, ziar national
Ziarul Indexa
15 module, ziar national
Ziarul Jurnalul National
10 module, ziar national
Ziarul Libertatea
24 module, ziar national
Ziarul National
11 module, ziar national
Ziarul Pagina Politica
11 module, ziar national
Ziarul Puterea
6 module, ziar national
Ziarul Ring
22 module, ziar national
Ziarul Romania Libera
21 module, ziar national
Ziarul Uj Magyar Szo
15 module, ziar national
Ziarul Ziarul
6 module, ziar national
Ziarul Ziarul Financiar
9 module, ziar national


Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare
Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Diverse

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Categoria "Diverse" contine un numar de 0 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

Declar Pierdut Concesiune Cimitirul Marcuta

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 26 Nov 2020
Declar pierdut act de concesiune de la cimitirul marcuta, bucuresti, fig. i, nr. 20, pe numele pirosca steluta si stanescu gheorghe-nicolae

Investment Project Titular Proiectului

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 26 Nov 2020
S.C. CRC INVESTMENT PROJECT S.R.L. , titular al proiectului CONSTRUIRE ANSAMBLU LOCUINTE COLECTIVE FORMAT DIN 5 BLOCURI ALIPITE 3S+P+10E+11E DUPLEX+ETAJ TEHNIC RETRAS CU SPATII COMERCIALE LA PARTER , anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Bucuresti, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE ANSAMBLU LOCUINTE COLECTIVE FORMAT DIN 5 BLOCURI ALIPITE 3S+P+10E+11E DUPLEX+ETAJ TEHNIC RETRAS CU SPATII COMERCIALE LA PARTER, propus a fi amplasat în Bucuresti, sector 5, Strada Nasaud, nr. 77

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 -12.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbuc.anpm.ro/.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Anunt Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 25 Nov 2020
ANUNT public privind decizia etapei de incadrare (Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabil si trotuare) și amenajare locuri de parcare – Șos. Olteniței)

Sectorul 4 al Municipiului București prin Direcția Dezvoltare – Serviciul Investiții, titular al proiectului Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabile și trotuare) și amenajare locuri de parcare – Șos Olteniței (tronson cuprins între Piața Sudului și City Mall), anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabile și trotuare) și amenajare locuri de parcare – Șos Olteniței (tronson cuprins între Piața Sudului și City Mall), propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 4, Șoseaua Olteniței, F.N., tronson cuprins intre Piața Sudului și City Mall.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii nr.1, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00 – 12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro/.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

SPECIAL BOUTIQUE STYLE SRL,

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 25 Nov 2020
SPECIAL BOUTIQUE STYLE SRL, titular al activitatii -Fabricarea de mobila n.c.a.-, cod CAEN 3109, desfasurata in Bucuresti, sector 6, B-dul Iuliu Maniu nr. 187, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, intre orele 9:00 - 12:00. Observatiile publicului, formulate in scris, se primesc zilnic, la sediul APM Bucuresti, timp de 10 zile de la data aparitiei anuntului.

ANUNT public privind decizia etapei de incadrare

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 25 Nov 2020
ANUNT public privind decizia etapei de incadrare (Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabil si trotuare) si amenajare locuri de parcare - Șos. Oltenitei) Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti prin Directia Dezvoltare - Serviciul Investitii, titular al proiectului Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabile si trotuare) si amenajare locuri de parcare - Șos Oltenitei (tronson cuprins intre Piata Sudului si City Mall), anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabile si trotuare) si amenajare locuri de parcare - Șos Oltenitei (tronson cuprins intre Piata Sudului si City Mall), propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 4, Șoseaua Oltenitei, F.N., tronson cuprins intre Piata Sudului si City Mall. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii nr.1, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00 - 12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro/. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Kaufland Romania Persoana Juridic Sediul

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 25 Nov 2020
KAUFLAND ROMANIA S.C.S., persoana juridică română cu sediul în București, Sectorul 2, Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/17052/12.12.2003, având CUI 15991149 atribut fiscal R, proprietar al terenului situat în Municipiul București, Sector 6, Drumul Ciorogârla nr. 223-233; , în suprafață de 24.230 mp, anunță publicul interesat asupra elaborării documentației de urbanism P.U.D. ”Construire complex comercial tip hypermarket cu regim de înălțime P+1E parțial, anexe interioare și exterioare, amenajare accese rutiere și pietonale, racorduri la drumurile publice, împrejmuire teren și organizare executare lucrări”. Publicul interesat este rugat să trimită observații/comentarii în scris, prin poștă la adresa: Primăria Sectorului 6, Calea Plevnei nr. 147-149, Sector 6, în atenția Departamentului Arhitect Șef, Serviciul Urbanism, Amenajarea Teritoriului și Autorizații în Construcții. Consultarea publicului se va realiza pentru o perioadă de 30 zile calendaristice de la data publicării anunțului.

KAUFLAND ROMANIA S.C.S., persoana juridica romana

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 25 Nov 2020
KAUFLAND ROMANIA S.C.S., persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, Sect.2, Str. Barbu Vacarescu, nr. 120-144, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/17052/12.12.2003, avand CUI-15991149 atribut fiscal R, proprietar al terenului situat in Municipiul Bucuresti, Sect.6, Drumul Ciorogarla nr.223-233 in suprafata de 24.230mp, anunta publicul interesat asupra elaborarii documentatiei de urbanism-P.U.D. -Construire complex comercial tip hypermarket cu regim de inaltime P+1E partial, anexe interioare si exterioare, amenajare accese rutiere si pietonale, racorduri la drumurile publice, imprejmuire teren si organizare executare lucrari-. Publicul interesat este rugat sa trimita observatii/ comentarii in scris, prin posta la adresa: Primaria Sectorului 6, Calea Plevnei nr. 147-149, Sect.6, in atentia Departamentului Arhitect Șef, Serviciul Urbanism, Amenajarea Teritoriului si Autorizatii in Constructii. Consultarea publicului se va realiza pentru o perioada de 30 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

DEPUNERE solicitarede emitere a acordului de Mediu

Valabil in:
Diverse Arges
     Publicat in: 25 Nov 2020
SC METRO CASH & CARRY ROMANIA SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE PUT ALIMENTARE CU APA - COMPLEX COMERCIAL METRO PITESTI, propus a fi amplasat in comuna Bradu, sat Geamana, DN65B, km 107, jud. Arges. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Arges, str. Egalitatii, nr. 50A, Pitesti, jud. Arges si la sediul SC METRO CASH & CARRY ROMANIA SRL din Bucuresti, Bd. Theodor Pallady, nr. 51N, bl. C6, sc. A, in zilele de luni pana joi, intre orele 9-13. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Arges, str. Egalitatii, nr. 50A, Pitesti, jud. Arges.

Anunt public privind depunerea solicitarii

Valabil in:
Diverse Constanta
     Publicat in: 25 Nov 2020
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu (titularul proiectului) CERNISENCU ALEXANDRU, cu domiciliul municipiul Constanta,str.Teleajen nr. 13B, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:CONSTRUIRE IMOBIL P+2E+3Eretras-LOCUINTA MULTIFAMILIALA CU SPATII COMERCIALE LA PARTER", amplasat in municipiul Constanta,str. Voievozilor nr. 13, judetul Constanta. lnformatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta: municipiul Constanta, str.Unirii nr.23 si la CERNISENCU ALEXANDRU, cu domiciliul municipiul Constanta, str.Teleajen nr.13B,in zilele de luni-vineri , intre orele 9,00 - 13,00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia medi ului Constanta .

DECLARATIE. Subsemnata Andone Stela,

Valabil in:
Diverse Timis
     Publicat in: 16 Nov 2020
DECLARATIE. Subsemnata Andone Stela, cetatean roman, nascut la data de 29.10.1952, domiciliat in Timisoara, str.Evliya Celebi, nr.2, Ap.5, posesor al C.I., seria TZ, nr. 253171, eliberat de SPCLEP Timisoara, la data de 29.10.2015, CNP 2521029354823, in baza art. 1108 Cod civil, in termenul legal de optiune succesorala, declar in baza Testamentului olograf din data da de 19.01.2019, legalizat sub numarul 1850 din data de 16.11.2020 de catre SPN PATRASCANU SI Asociatii din Iasi ca accept succesiunea defunctei Panaitescu Elena Sanda, cu ultim domiciliu in localitatea Timisoara, str. Craiova nr.4, apart.1, jud.Timis decedata la data de 16.11.2019, conform Certificatului de Deces seria D.10.numar 829111, emis de Directia de Evidenta a Persoanelor din Municipiul Timisoara. DECLARANT, ANDONE STELA

Anunt public privind dezbaterea publica

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 06 Nov 2020
Anunt public privind dezbaterea publica Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului si a studiului de evaluare adecvata in cadrul procedurii de revizuire a acordului de mediu pentru modificarile aduse proiectului "Drum expres Craiova-Pitesti", propus a fi amplasat pe teritoriul judetelor Dolj, Olt si Arges. Tipul deciziei posibile luate de catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului poate fi emiterea acordului de mediu revizuit sau respingerea solicitarii de emitere a acordului de mediu revizuit. Documentele mentionate sunt disponibile la umatoarea adresa de internet www.anpm.ro, la sectiunea Reglementari/Acordul de mediu/Documentatii procedura EIA si EA, cat si pe site-ul CNAIR. Avand in vedere Hotararea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta nr. 52 din 05.11.2020 privind stabilirea unor masuri suplimentare necesar a fi aplicate pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID - 19: - Raportul privind impactul asupra mediului si Studiul de evaluare adecvata, pot fi consultate doar electronic. - Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate la sediul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului: str. Splaiul Independentei nr. 294, sector 6, Bucuresti, la FAX 021/2071103 cat si pe adresa de email autorizari@anpm.ro, pana la data de 08.12.2020.


Categorii de anunturi online:


Vanzari Garsoniere
Vanzari Apartamente 2 camere
Vanzari Apartamente 3 camere
Vanzari Apartamente 4 camere
Vanzari Apartamente 5+ camere
Vanzari Case Vile
Vanzari Spatii Comerciale
Vanzari Terenuri
Inchirieri Cereri Imobiliare
Inchirieri Cereri Spatii Comerciale
Inchirieri Oferte Garsoniere
Inchirieri Oferte Apartamente 2 camere
Inchirieri Oferte Apartamente 3 camere
Inchirieri Oferte Apartamente 4 camere
Inchirieri Oferte Apartamente 5+ camere
Inchirieri Oferte Case Vile
Inchirieri Oferte Spatii Comerciale
Inchirieri Oferte Terenuri
Cumparari Imobiliare
Schimburi Imobiliare
Materiale de Constructii
Adunari Generale
Licitatii
Prestari servicii
Propuneri de afaceri
Meditatii
Traduceri
Turism
Oferte de Serviciu
Cereri de Serviciu
Vanzari Autoturisme romanesti
Vanzari Autoturisme straine
Vanzari Piese Auto
Vanzari Acte Auto
Cumparari Autoturisme romanesti
Cumparari Autoturisme straine
Cumparari Piese de schimb
Animale
Aniversari
Citatii
Comemorari
Decese
Disparitii
Diverse
Donatii
Electronice
Medicale
Ocultism
Pierderi Animale
Pierderi Acte
Vanzari Diverse
Schimburi

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Click
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie