Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Anunturi in ziare nationale - Mica publicitate in ziare nationale si Mare publicitate in ziare nationale
Contact
Anunturi
Anunturi
pe Internet
Mare Publicitate
Ziare Nationale
Cum platesc
un anunt?
Mica Publicitate
Pachete Ziare
Mica Publicitate
Ziare Locale
Mica Publicitate
Ziare Nationale


Ziarul Ziarul de Pierderi
Ziar national, online
Ziarul Ziarul Anunt de Mediu
Ziar national, online
Ziarul Romania Libera
Ziar national, 150.000 ex./editie
Ziarul Adevarul
Ziar national, 87.000 ex./editie
Ziarul National
Ziar national, 50.000 ex./editie
Ziarul Jurnalul National
Ziar national, 177.775 ex./editie
Ziarul Anuntul Telefonic
Ziar Bucuresti, 20.000 ex./editie
Ziarul Bursa
Ziar national, online
Ziarul Curierul National
Ziar national, online
Ziarul Click
Ziar national, 150.000 ex./editie
Ziarul Libertatea
Ziar national, 250.000 ex./editie


Mare
Publicitate

Ziarul Adevarul
30 module, ziar national
Ziarul Anuntul Telefonic
19 module, ziar national
Ziarul Azi
8 module, ziar national
Ziarul Bursa
21 module, ziar national
Ziarul Capital
17 module, ziar national
Ziarul Click
22 module, ziar national
Ziarul Curentul
8 module, ziar national
Ziarul Curierul National
16 module, ziar national
Ziarul Economistul
6 module, ziar national
Ziarul Evenimentul Zilei
14 module, ziar national
Ziarul Financiarul
6 module, ziar national
Ziarul Indexa
15 module, ziar national
Ziarul Jurnalul National
10 module, ziar national
Ziarul Libertatea
24 module, ziar national
Ziarul National
11 module, ziar national
Ziarul Pagina Politica
11 module, ziar national
Ziarul Puterea
6 module, ziar national
Ziarul Ring
22 module, ziar national
Ziarul Romania Libera
21 module, ziar national
Ziarul Uj Magyar Szo
15 module, ziar national
Ziarul Ziarul
6 module, ziar national
Ziarul Ziarul Financiar
9 module, ziar national


Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare
Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Diverse

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

Engie Romania Prin Impex Anunta Publicul

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 25 Feb 2021
S.C. ENGIE ROMANIA S.A. prin S.C. I.R.I.G.C. IMPEX S.R.L., anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "INLOCUIRE RETEA DE DISTRIBUTIE A GAZELOR NATURALE PE STRAZILE: Mihai Viteazu, Mihai Eminescu, Diaconu Macarie, Micsunelelor, Gheorghe Buica, Vlad Inecatu, Fantana de Piatra, Spiru Haret si lzvor cu conducte si racorduri din PE100 SDR11, in satul Viforata" propus a fi amplasat in judetu1 Dambovita, comuna Aninoasa, satul Viforata.
lnformatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Dambovita din Municipiul Targoviste, str. Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita, in zilele de luni-joi, lntre orele 9,00-16,00 si vineri lntre orele 9,00- 13,00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Dambovita.

Ocolul Silvic Azuga Avand Sediul Localitatea

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 24 Feb 2021
Ocolul Silvic Azuga, avand sediul in localitatea Azuga, Str Victoriei nr. 63, titular al planului Amenajamentul silvic al fondului forestier proprietate publica a statului, administrat de către Regia Naționala a Padurilor – Romsilva, prin Ocolul Silvic Azuga, propus a fi amplasat in localitatea Azuga , anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul mentionat si declansarea etapei de incadrare.
Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, de luni pana vineri intre orele 9.00 – 13.00 .
Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Prahova, in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.

CONSTANTA. AGIGEA. DROBOTA CLAUDIU- AURELIAN,

Valabil in:
Diverse Constanta
     Publicat in: 23 Feb 2021
CONSTANTA. AGIGEA. DROBOTA CLAUDIU- AURELIAN, cu sediul in comuna Prejmer, str. Brasovului nr. 162 A, jud. Brasov, titular al notificarii privind "iNTOCMIRE PUZ - STABILIRE REGLEMENTARI URBANISTICE ZONA ACTIVITATI ECONOMICE - INTRODUCERE iN INTRAVILAN", amplasat in jud. Constanta, comuna Agigea, nr. cadastral 105412 si 105411, anunta publicul interesat ca, in urma parcurgerii etapei de incadrare din sedinta CSC din data de 17.02.2021, s-a luat decizia supunerii procedurii de adoptare fara aviz de mediu. Publicul poate formula comentarii privind decizia etapei de incadrare pe care le transmite in scris Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, str. Unirii nr. 23, tel/fax 0241/546696, in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului.

CONSTANTA - ANUNT PUBLIC

Valabil in:
Diverse Timis
     Publicat in: 23 Feb 2021
WEIȘTEIN RAVEL, cu sediul in comuna Recas, str. Alunis nr. 15, jud. Timis, titular al notificarii privind "EFECTUARE PUZ IN VEDEREA INTRODUCERII IN INTRAVILAN A PARCELEI A 105-10 PENTRU CONSTRUIRE HALA INDUSTRIALA DESTINATA PRELUCRARII LANEI CONFORM HCL 052/12.03.2020", amplasat in jud.Constanta, orasul Techirghiol, A 105-10, anunta publicul interesat ca, in urma parcurgerii etapei de incadrare din sedinta CSC din data de 17.02.2021, s-a luat decizia supunerii procedurii de adoptare fara aviz de mediu Publicul poate formula comentarii privind decizia etapei de incadrare pe care le transmite in scris Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, str. Unirii nr. 23, tel/fax 0241/546696, in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului.

Nota Informare Seda Travel Sediul Social

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 22 Feb 2021
NOTA DE INFORMARES.C. SEDA TRAVEL SRL cu sediul social in Mun .Brasov , str.Str Harmanului nr 49Z, biroul 9 , jud. Brasov, tel. 0268333126,si S.C. CCC Kronstadt SRL cu sediul in com Harman str Garii nr 667 jud Brasov intentioneaza sa solicite de la SGA Brasov aviz de gospodarire a apelor pentru investitia

MODIFICARE PUZ APROBAT CU HCL NR8 /10.03.2009 CONSTRUIRE LOCUINTE DOTARI COMPLEMENTARE EXTINDERE UTILITATI AMENAJARE DRUM DE ACCES
.ce va fi realizata in comuna Harman , CF 100613 si CF110629 jud. Brasov.
Aceasta investitie este noua.
Apa menajera rezultata va fi descarcata in viitoarea retea de canalizare a Companiei Apa Brasov.
Apele pluviale de pe parcaje si strazile de acces vor fi colectate de rigole pluviale si dupa epurare vor fi folosite la udarea spatiilor verzi.
Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.
Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.
Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau SGA Brasov, str. Maior Cranta nr. 32, intre orele 08.30-14.30, dupa data de 25.02.2021.
Prezenta informare este valabila 14 zile, pana la data de 11.03.2021.

INFORMARE: ACEASTA informare este efectuata de Ciontu Petre Alexandru

Valabil in:
Diverse Mehedinti
     Publicat in: 22 Feb 2021
INFORMARE: ACEASTA informare este efectuata de Ciontu Petre Alexandru cu domiciliul in orasul Strehaia, str. Republicii, nr. 249, judetul Mehedinti, ce intentioneaza sa solicite la Administratia Bazinala de Apa Banat, aviz de gospoarire a apelor pentru realizarea proiectului Construire vila turistica P+2, sat Dubova, comuna Dubova, CF nr. 52833, judetul Mehedinti. Ca rezultat al investitiei vor rezulta ape uzate menajere care vor fi colectate in bazin etans vidanjabil.Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmit observatii, sugestii i recomandari se pot adresa solicitantului dupa data de 24.02.2021

Dambovita. Anunt Public 1.Subscrisa SC Productie Animala Potlogi SRL

Valabil in:
Diverse Dambovita
     Publicat in: 22 Feb 2021
Anunt public 1. Subscrisa SC Productie Animala Potlogi SRL avand sediul in comuna Potlogi, sat Pitaru, judet Dambovita, str.Olari, nr. 170B, titular al planului Urbanistic Zonal -Modernizare Ferma Ingrasare Suine prin realizarea de masuri pentru cresterea nivelului de biosecuritate la SC Productie Animala Potlogi SRL, situat in judet Dambovita, comuna Potlogi, sat Pitaru, strada Olari, nr.170B anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dambovita, din municipiul Targoviste, str. Calea Ialomitei nr.1, jud.Dambovita, de luni pana joi intre orele 9.00-11.00. Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la APM Dambovita, in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului. NOTA. Anuntul la depunerea notificarii art.9, alin.(1) si art.29 alin (2). Titularul are obligatia afisarii anuntului si pe propria pagina de internet.

ANUNT PUBLIC LA PROCEDURA DE AUTORIZARE

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 19 Feb 2021
MUNTEAN ION CEZAR, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "CONSTRUIRE STATIE MIXTA DE DISTRIBUTIE CARBURANTI",propus a fi amplasat in jud.Ilfov, oras.Buftea, sos.Bucuresti-Pitesti(DN7), km.16, Tarla-105, Parcela-420. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti, sect.6 si la adresa solicitantului MUNTEAN ION CEZAR mun.Bucuresti, Calea Dorobanti nr.250, sect.1, in zilele de Luni-Vineri, intre orele 8.00-14.30. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M.Ilfov.

CALARASI. ANUNT PUBLIC LA PROCEDURA DE AUTORIZARE

Valabil in:
Diverse Calarasi
     Publicat in: 19 Feb 2021
CALARASI. S.C. LUX COM S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul " CONSTRUIRE HALA ( HAMBAR) DEPOZITARE CEREALE ", propus a fi amplasat in judetul Calarasi, oras Lehliu Gara, strada Industriilor nr.18. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Calarasi, Soseaua Chiciului nr.2, jud.Calarasi si la sediul titularului S.C. LUX COM S.R.L., din judetul Calarasi, comuna Ileana, satul Artari, in zilele de luni-vineri, intre orele 10-14. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Calarasi.

DUMITRESCU TANTI VERGINICA

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 18 Feb 2021
DUMITRESCU TANTI VERGINICA anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare - Nu este necesara efectuarea studiului de evaluare a impactului asupra mediului, pentru obtinerea acordului de mediu - in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Construire ansamblu cu functiuni mixte (locuire, comert, servicii si alte dotari complementare) cu regim de inaltime S+P+6Eduplex+Eth, amenajare incinta, imprejmuire teren, organizare de santier" propus a fi amplasat in Sos. Fabrica de Glucoza nr. 6-8, Str. Anton Holban nr. 8-18, Intr. Chefalului nr. 11-13, lot UTR2/1, sector 2, Bucuresti. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii, nr. 1, sector 6, in zilele de luni-vineri intre orele 900-1400 Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Bucuresti.

Aceasta informare este efectuata de: MUNTEAN ION CEZAR,

Valabil in:
Diverse Arges
     Publicat in: 18 Feb 2021
Aceasta informare este efectuata de: MUNTEAN ION CEZAR, ce intentioneaza sa solicite de la Administratia Nationala "APELE ROMANE"- Administratia Bazinala de Apa Arges- Vedea- S.G.A.Ilfov Bucuresti, Splaiul Independentei nr.294, sect.6, Bucuresti, aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea lucrarilor -CONSTRUIRE STATIE MIXTA DE DISTRIBUTIE CARBURANTI-, amplasate in oras.Buftea, sos. Bucuresti- Pitesti (DN7), Tarla-105, Parcela-420, jud.Ilfov. Aceasta investitie este noua. Ca rezultat al procesului de productie vor rezulta temporar urmatoarele ape uzate menajere ce se vor evacua prin vidanjare s, temporar, ape pluviale, ce se vor evacua pe spatiul verde din incinta proprietatii. Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/ 1996, cu modificarile si completarile ulterioare. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa mun.Bucuresti, Calea Dorobanti nr. 250, sect.1 dupa data de 22.02.2021, (data estimata la care se va transmite solicitarea de aviz).

Casa de Insolventa Matei si Paulus SPRL

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 17 Feb 2021
Casa de Insolventa Matei si Paulus SPRL notifica deschiderea procedurii generale a insolventei impotriva debitoarei FRUCTE PROASPAT STOARSE NORBI SRL CUI 11767131, J31/278/2017, prin prin Sentinta Civila 12/2021 din 25.01.2021 pronuntata de Tribunalul Salaj, Sectia Civila in dosarul nr: 39/84/2021. Termenul limita pentru inregistrarea cererilor de admitere a creantelor asupra averii debitorului in vederea intocmirii tabelului preliminar este 10.03.2021.

INFORMARE Aceasta informare este efectuata de As. Composesoratul

Valabil in:
Diverse Brasov
     Publicat in: 17 Feb 2021
INFORMARE Aceasta informare este efectuata de As. Composesoratul de padure Cuciulata cu sediul in Cuciulata nr.357,Brasov,tel.0747033459 ce intentioneaza sa solicite de la S.G.A. Brasov ,aviz de gospodarire a apelor pentru investitia canton-cabana ce se va realiza pe proprietatea Composesoratului in loc. Cuciulata, com.Hoghiz, jud.Brasov. Aceasta investitie este noua. Ca rezultat al realizarii investitiei vor rezulta temporar ape reziduale ce se vor evacua in fosa septica. Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr.107/1996,cu modificarile si complectarile ulterioare. Persoanele care doresc informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmita observatii,sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la nr.0747033459 (Cantor Adrian) dupa data de 01.03.2021. As.Composesoratul de padure Cuciulata

Ofer renta viagera si la nevoie

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 17 Feb 2021
Ofer renta viagera si la nevoie asigur si ingrijire persoanelor in varsta pentru a le asigura o batranete linistita contra ramanerii in spatiu , doar cu perfectarea actelor. Cer si ofer seriozitate. 0730.205.902

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

Valabil in:
Diverse Constanta
     Publicat in: 11 Feb 2021
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu SC ALO COMEXAL SRL SC ALO COMEXAL SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ,,REABILITARE SI REAMENAJARE CLADIRE CORP C10, SCHIMBARE DESTINATIE IN MAGAZIE CEREALE, CONSTRUIRE SOPRON (C11), CONSTRUIRE BASCULA (C12) SI IMPREJMUIRE TEREN", propus a fi amplasat in jud.Constanta, com.Lumina, str.Mihail Kogalniceanu, nr.1B, lot 1 si 1C lot 2.Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta: municipiul Constanta, str.Unirii nr.23, si la adresa titularului ALO COMEXAL SRL din jud.Constanta, municipiul Constanta, str.Albinelor, nr.10, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-13.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta.

ANUNT PUBLIC LA PROCEDURA DE AUTORIZARE MEDIU

Valabil in:
Diverse
     Publicat in: 09 Feb 2021
MEVAS AUTO CENTER SRL, titulara a activitatii "Intretinerea si repararea autovehiculelor" cod CAEN 4520, desfasurata in Oras Otopeni, Strada AVRAM IANCU, Nr. 22-26, Judet Ilfov, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Ilfov din sector 6, aleea Lacul Morii nr 1, intre orele 9:00 - 12:00. Observatiile publicului, formulate in scris, se primesc zilnic, la sediul APM Ilfov timp de 10 zile de la data aparitiei anuntului.

ANUNT PUBLIC- privind solicitarea de emitere a acordului de mediu.

Valabil in:
Diverse Dolj
     Publicat in: 09 Feb 2021
ANUNT PUBLIC- privind solicitarea de emitere a acordului de mediu. OMV Petrom S.A.- anunta publicul interesat asupra:depunerii solicitarii de emitere a:acordului de mediu pentru proiectul:- Desfiintare partiala constructii si instalatii din cadrul- Parc 4- Bradesti-, propus a fi amplasat in:intravilanul comunei Bradesti, Sat Bradesti- judetul Dolj. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la:sediul A.P.M. Dolj str. Petru Rares nr. 1 si la: sediul OMV. Petrom S.A. din:Bucuresti- str. Coralilor, nr. 22 (Petrom City) in zilele de luni-joi, intre orele: 8.00- 16.30 si vineri intre orele 8.00- 14,00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Dolj, str. Petru Rares nr. 1.

ANUNT PUBLIC- privind decizia etapei de incadrare

Valabil in:
Diverse Giurgiu
     Publicat in: 09 Feb 2021
ANUNT PUBLIC- privind decizia etapei de incadrare. OMV Petrom SA cu sediul in Bucuresti, sect.1,
str.Coralilor, nr.22, titulara a proiectului -Desfiintare rezervoare din cadrul- Parc.8- Clejani, jud.Giurgiu- anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M.Giurgiu,in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul -Desfiintare rezervoare din cadrul- Parc.8- Clejani,
jud.Giurgiu- propusa a se realiza in com.Clejani, CF- 30845, jud.Giurgiu. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M.Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucuresti,
bl. 111, sc. A+B, jud. Giurgiu, in zilele de luni-joi intre orele 9.00- 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmgr.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a A.P.M. Giurgiu.

ANUNTUL PUBLIC la procedura de autorizare.

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 05 Feb 2021
S.C. TANDEM CLASS S.R.L., cu sediul in Bucuresti Sectorul 6, Aleea COMPOZITORILOR, Nr. 7, CAM 1, Bloc G 10, Sc. 1, Etaj 10, Apartament 64, inregistrata la O.N.R.C.- O.R.C.T.B. cu nr. J40/1145/2010, C.U.I. nr. 26477691 informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea: RESTAURANT CU TERASA, desfasurata in Bucuresti, Sectorul 5, Str. DR. CAROL DAVILA nr. 56A, Subsol, Parter, Etaj 1. Informatii se pot solicita la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BUCURESTI din sectorul 6, Aleea Lacul Morii nr. 1 ( Barajul Lacul Morii- in spatele benzinariei LUKOIL ), intre orele 9.00-12.00, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M. Bucuresti in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Casa de Insolventa Matei si Paulus SPRL

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 04 Feb 2021
Casa de Insolventa Matei si Paulus SPRL notifica deschiderea procedurii simplificate a insolventei impotriva debitoarei S.C. INVERAS S.R.L., CIF 11767131, J08/410/1999, prin Sentinta Civila 39/2021 din 15.01.2021 in dosarul nr: 40/62/2021. Termenul limita pentru inregistrarea cererilor de admitere a creantelor asupra averii debitorului, in vederea intocmirii tabelului preliminar este 01.03.2021


Categorii de anunturi online:


Vanzari Garsoniere
Vanzari Apartamente 2 camere
Vanzari Apartamente 3 camere
Vanzari Apartamente 4 camere
Vanzari Apartamente 5+ camere
Vanzari Case Vile
Vanzari Spatii Comerciale
Vanzari Terenuri
Inchirieri Cereri Imobiliare
Inchirieri Cereri Spatii Comerciale
Inchirieri Oferte Garsoniere
Inchirieri Oferte Apartamente 2 camere
Inchirieri Oferte Apartamente 3 camere
Inchirieri Oferte Apartamente 4 camere
Inchirieri Oferte Apartamente 5+ camere
Inchirieri Oferte Case Vile
Inchirieri Oferte Spatii Comerciale
Inchirieri Oferte Terenuri
Cumparari Imobiliare
Schimburi Imobiliare
Materiale de Constructii
Adunari Generale
Licitatii
Prestari servicii
Propuneri de afaceri
Meditatii
Traduceri
Turism
Oferte de Serviciu
Cereri de Serviciu
Vanzari Autoturisme romanesti
Vanzari Autoturisme straine
Vanzari Piese Auto
Vanzari Acte Auto
Cumparari Autoturisme romanesti
Cumparari Autoturisme straine
Cumparari Piese de schimb
Animale
Aniversari
Citatii
Comemorari
Decese
Disparitii
Diverse
Donatii
Electronice
Medicale
Ocultism
Pierderi Animale
Pierderi Acte
Vanzari Diverse
Schimburi

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Click
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie